Köp & Leveransvillkor

ORDERBEKRÄFTELSE

När du har avslutat din beställning skickar vi omedelbart en bekräftelse till den e-postadress du angav i kassan. I bekräftelsen hittar du all information om de produkter du har valt, deras priser samt din fakturerings- och leveransadress. Om det skulle uppstå något fel i din beställning, tveka inte att kontakta oss via e-post. Kom ihåg att ange ditt ordernummer så hjälper vi dig snabbt och smidigt.

PRISER

Våra priser i butiken är angivna i svenska kronor och inkluderar moms.

BETALNING

För din bekvämlighet erbjuder vi säker kortbetalning och accepterar Visa, Mastercard och Klarna som betalningsmetoder.

FRAKT

Alla beställningar har en fast fraktkostnad på endast 29 kr. Dessutom erbjuder vi fri frakt vid köp över 400 SEK.

LEVERANS

Vi använder oss av POSTNORD för leverans av dina varor. Du kommer att få ett meddelande via sms, e-post eller brev så snart ditt paket är redo att hämtas hos ditt närmaste ombud.

LEVERANSTID

Normal leveranstid inom Sverige är 2-5 arbetsdagar. Under varma sommardagar kan vi vänta med att skicka din choklad för att undvika smältning, vilket kan medföra något längre leveranstider.

LÄNDER

Vi skickar våra produkter inom hela Sverige.

 

ÅNGERRÄTT

Enligt Distansavtalslagen har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar.
Vänligen notera att ångerrätten inte gäller för livsmedel, vilket innebär att chokladköp inte kan ångras.

REKLAMATION

Om du upptäcker yttre skador på paketet eller om en vara är defekt, vänligen kontakta oss på info@alicesonja.se och ange vad som är fel samt ditt ordernummer. Vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig.

EJ UTHÄMTADE PAKET

Paket som inte hämtas ut returneras automatiskt till oss. I sådana fall förbehåller vi oss rätten att debitera dig för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 300 SEK. Ej uthämtade paket betraktas inte som en återgång av ditt köp.

PERSONUPPGIFTER

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR och din integritet är viktig för oss. Genom att göra en beställning godkänner du att vi använder dina uppgifter för att behandla din order och hålla dig uppdaterad om din orders status. Om du önskar att korrigera eller ta bort någon av dina uppgifter, är du välkommen att kontakta oss via e-post.